Concurs: "Fotoreporter pentru mediu"

December 2nd, 2009

Concurs cu tema: „Fotoreporter pentru mediu”

In data de 23.03.2010 Consiliul Judeţean Bistriţa Năsăud organizează, la Muzeul Judeţean, concursul de fotografie „Fotoreporter pentru mediu”.

Este un concurs de fotografie destinat celor pasionaţi de această artă, dar responsabili cand vine vorba de protecţia mediului înconjurator.

Acest concurs este deschis oricărei persoane care deţine un aparat de fotografiat digital sau un telefon mobil dotat cu o cameră foto. Fotografiile care participă la concurs trebuie să fie realizate în 2009 sau 2010 şi să prezinte probleme reale ale mediului înconjurător existente in judeţul Bistriţa Năsăud.

Cetăţenii de orice vârstă sunt invitaţi să devină fotoreporteri pentru ilustrarea mesajului “Opriţi poluarea mediului!”. Nu se acceptă decât fotografii 100% reale, editarea urmând a se rezuma doar la corecţii de luminozitate, contrast, etc.

Lucrările, însoţite de argumentarea autorului,explicaţii legate de locul şi timpul realizării, se vor transmite în orice format pe adresa campaniedemediu@gmail.com,dintre acestea urmând a se selecta un număr de 50, care vor participa la o expoziţie de grup gazduită de Muzeul Judeţean.

Premiul concursului va consta într-un aparat foto digital.

Juriul concursului va fi format din reprezentanţi ai presei şi ai ONG-urilor locale.

Vernisajul expoziţiei concurs şi premierea vor avea loc la Muzeul Judeţean în data de 23.03.2010 la ora 11:00.